Kevin Jansen is ook de komende jaren in het Kyocera Stadion te bewonderen. De club en de 23-jarige middenvelder hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract, waardoor Jansen tot medio 2017 aan ADO Den Haag verbonden is. Het huidige contract van Jansen liep aan het einde van dit seizoen af.

Kevin Jansen heeft nu al zin in volgend seizoen: ‘Ik ben er heel blij mee. Uit dit contract spreekt veel vertrouwen. Ik ben elke dag bezig om beter te worden en in mijzelf te investeren en dat zal ik ook altijd blijven doen. Ik ga er volgend seizoen weer tegenaan om zo veel mogelijk te spelen.’

Ook Technisch Manager/Hoofd Jeugdopleiding Rob Meppelink is zeer blij: ‘Ik ben trots dat we dit soort spelers voor de club kunnen behouden.’

Zijn debuut bij ADO Den Haag maakte Jansen in het seizoen 2012/2013 onder toenmalig trainer Maurice Steijn, nadat hij van Excelsior overkwam. In zijn eerste seizoen stond hij 31 wedstrijden in de basis en scoorde hij tweemaal. Vorig seizoen hield een gescheurde kruisband Jansen bijna een jaar aan de kant. Het afgelopen seizoen begon Jansen 18 wedstrijden in de basis en viel hij 7 keer in.